2012/04/29

Nu drar jag med tjejerna ut till Donsö och sover där, så himla gött. Donsö är väldigt nostalgist då vi spenderade många nätter där ute i somras. Ikväll blir det antagligen jag, olivia, britta, ida, hedvig, louise och paula!
Vi ska grilla å bara njuta, looking forward. Tredje natten irad då jag vaknar upp med mina vänner, jag bara älskar det!


Long time no see

Vaknat upp med Elsa, Bella och Elin!
Vi sov här inatt efter en go myskväll i soffan, vilket behövdes. Snack om allt mellan himmel och jord, å fyyy va gött


2012/04/27

Curly haiiiir


Voy a la escuela!

Halloooo! Nu ska jag äts frukost sen blir det skolan. Såhär ser jag ut idag, mitt normala hår. Har lockat en lock i luggen annars är allt neutralt!


week-end

Planerna inför helgen:
Fredag, fest hos en nära kompis med Olivia, Britta och Elin. Ser fram emot detta då vi även kommer träffa lite killar som inte ska på den festen senare på natten. Hoppas det blir en lyckad kväll då det endast är häng med skönt folk!

Lördag, myskväll med matlagning med Bella, Elin och Elsa. Sen antagligen översovning. Fy va gött!

Söndag, på dagen har jag inga planer, antagligen blir det träning eftersom att jag varken kan träna imorgon eller på lördag. På kvällen ska jag träffa Cornelis efter att han har jobbat!

Måndag, Vaaaalborg! inga bestämda planer men kvällen lär spenderas med antingn Hulebäckarna eller Fiskebäckarna! hoppas på en grym kväll




inspo, lisa iwarez








Jag vill ha blont långt hår.



för er information

JONATAN ANDERSSON SUGER

känslan,

av att ha så sjukt tråkigt så man dör. Samtidigt som man vill att det ska vara helg nu, nu, nu! Helgen ser väldigt ljus ut och jag längtar så fruktansvärt mycket. Kommer bli gryyymt!


it's not about what you've done, it's about what you're doing

Ihhh, är stolt över mig själv. Sprang hela vägen till gymmet, vilket är ungefär 4 kilometer på 22 minuter. Sen ett spinning pass och efter det blev det ett core pass, inte shape som jag skrev förut! Känns sjukt bra och jag som verkligen inte är en löpare är skit stolt att jag klara hela vägen utan avbrott. Jag satte upp ett mål och klarade det!



Jag och mammi i New york för ett årsedan!

fy satan!

Kom precis innanför dörren. Har varit i skolan och gjort Nationella, efter det fick vi sluta. eller..? Jaja stack iallafall hem och upplevde regnet. Usch, hatar att gå från busshållplatsen när det regnar, men när man väl är hemma, drar på sig sina mjukisbyxor och lägger sig i sängen så är det fruktansvärt gött att det regnar.
Då är det på någotsätt okej att vara inne!

Dagen består av plugg och senare träning. Kör nog på spinning och core idag, ska även försöka jogga till gymmet. Efter det snackar tjejerna om korpträning, jag e taggad om det blir bättre väder. Tänker inte springa ute i regn och frysaaaa!


godmorgon

Klockan är 06.08 och jag är typ redo för att dra, ska bara käka frulle och packa i min väska. Idag blir det nationella igen, svenska uppsats. Hoppas alla gudarna är med mig haha, inte heller min starka sida.
Ha en bra dag lovers!





usch, får räcka så!


Vi kan gå igenom eld

Nu ska jag snart gå och lägga mig efter en dag med sjukt mycket träningsverk. Vaknade imorse och kunde knappt röra mig, kunde inte gå riktigt och mina armar var som stenar. Men vilken go känsla, då har man presterat! Idag tog jag därför en dag utan träning, får ta igen det imorgon istället. Godnatt sweethearts!



Bild på mig å bästiiz från konfirmationen! Peace,

yep

Förra texten har INGENTING med min pojkvän att göra, vi har det lika bra som vanligt och så ska det fortsätta! heh ni kan klura lite på vem det kan handla om! En kompis iaf, så mycket kan jag säga! 



Här är jag och min sköning när vi var hos Elsa i fredags. Han är min kärlek men ändå min bästavän. Vi driver alltid med varandra, är ofta jobbiga mot varandra å brottas om vem som ska ligga innerst i sängen. haha han är söööt
  


When you see my face, I hope it gives you hell

Jag vill spela den lyckligaste personen någonsin när jag är i din närhet, jag vill skratta och le så att du tror att jag inte har några besvär. Jag vill se bort dig och få dig att tro att du inte är speciell för mig, har aldrig heller varit. Jag vill få dig att tro att jag inte tänker på dig alls, att det är som om vi inte känner varandra och att vår historia är bortkastad. Att vår historia inte har existerat överhuvudtaget, den är som ett papper på marken som folk går på. Pappret försvinner mer och mer för varje dag, det regnar och landar nya papper ovanpå om och om igen. 

Om det ändå vore så lätt, om det ändå vore sant




men jag vet allt om dig, för du har varit min

Känslan just nu är bara positiv och glad. Helgerna spenderas med vännerna och pojkvännen, Hulebäckstjejerna får vardagarna att passera med mycket skratt och snack, träningen är igång och jag känner mig friskare än någonsin. Dessutom är helgen redan planerad, får en liten släng av de flesta kompisarna eftersom att det är långhelg, åå va underbart!








Hallå där, kött och blåbär!

Fy va dålig jag har varit idag, inte hunnit med att blogga alls. Först var det skolan, sen sov jag en timma  och efter det har jag pluggat. Fick reda på idag att jag har spanska nationella på fredag och fick en aning panik då spanskan inte är min starka sida. Faktiskt inte någonstans!


2012/04/24

Är nu hemma efter en lång och stressig dag! Dagen började med skolan, sen åkte jag till stan och träffade pojkvännen en snabbis, tog en fika vid kanalen. Efter det blev det två timmars gym, gick två kilometer, sprang fem och sen satsade jag på magen och ryggen. Lär ha träningsverk imorgon! Efter träningen gav jag mig av till ridningen och jag ramlade som tur var inte av! Efter ridningen var jag hemma i tio minuter sen åkte jag och tjejerna till Välen för att kolla på Glenn Army när de spelade match. Nu ska jag mysa med Cornelis, han sover här inatt! Sleeep well allihoppa!




Cosy Elsa på bilden!

Gästbloggare Cornelis

TJÄÄNA!


Kom precis hem efter först matchen i korpen med Glennarmy. De slutade med att vi spela lika
mot några jävla sossar.Jag är sjukt glad att göra båda målen i matchen.

Jag vill ba säga att ni alla är underbara och ni ska fortsätt läsa Lydianos blogg. 





//COrnelis


LÄS!



Om ni inte gör som jag säger nu så begår ni ett stort misstag. Gå in på min kära, fina, underbara vän Julias blogg! Hon bloggar om allt möjligt från vardagen till hennes modellande! SÅ läs läs läs!

www.nattstad.se/juliate
www.nattstad.se/juliate
www.nattstad.se/juliate

@brunnsparken

Sitter och väntar på 50 bussen i brunnsparken, ska inte hem dock utan kör en sväng förbi gymmet! Idag blir det lite antagligen lite joggning eller cross + styrka om det inte finns något gött pass!

Vill också säga att det är skitkul att ni kommenterar och frågar saker! Jag lovar att svara på allt!

En bild på mig å min bruuush Marcus!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3482548/images/2012/pic_199767888.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3482548/images/2012/pic_199767888.jpg" class="image">


2012/04/24

En till bild!


Nationellalalalala

Tjääääna! Ska snart springa till bussen, 197an väntar. Börjar klockan 8 med nationella, som alla andra 95or i Sverige. LYCKA TILL, nu rockar vi nationella

Dagens:
Chinos, Maison&scott/t-shirt,one teaspoon/kavaj, TOPSHOP


nyinköpt!

Häromdagen var jag och mammi iväg och köpte ett par Raybans till mig. Hade även dessa  förra året men tappade ju dom efter några dagar.. gissa om jag blev besviken! Nu är de mina igen, yeeey!


2012/04/23

Något jag alltid bär med mig är min älskade väska från Samsoe & Samsoe. Köpte den förra året i Malmö och har använt den konstant sen dess, jag har andra väskor men denna passar till allt och jag älskar att den är lite sliten!


hey I made it, I'm the worlds greatest

jöstapetter, är precis hemkommen från träningen och fy va kul det är. Jag har inte tränat på 2-3 veckor som jag skrev i förra inlägget pågrund av skada å olika sjukdomar. Men den här veckan ska jag köra stenhårt, där med basta! Jag blandar styrketräning med fettbrännande, idag körde jag Zumba och bodypump vilket är en riktigt go mix. Har bestämt mig att träna varje dag nu veckan, får se hur det går!





När jag låg där och stretcha efter två timmars träning så kom låten "I'm the worlds greatest" upp i mitt huvud. Och jag tänkte på att hur det än går på träningen så är den bästa träningen den som blir av! Pressa dig själv till max och försök MEN glöm inte att vara stolt för det lilla. Det gör en mer taggad till nästa gång, ge inte upp!

Bloggar i väntan på pappa!

Sitter utanför kungStens vårdcentral och väntar på pappa, Har vart och tagit en spruta där. En mot fästningar typ, mamma tyckte att det var ytterst viktigt att jag skulle ta den.. Yes!

Om en timme blir det träning, Zumba och bodypump. Ska komma igång nu igen då jag vart sjuk från och till i 2-3 veckor. Denna veckan kör viiiii.

Dagens utseende kommer här!


~ Svar på tal ~

Fick en fråga av en anonym som jag tänkte svara på!

Vad är det som har hänt? Varför hade du änglavakt? Snälla du kan väl svara i svar på tal?

Jo, det var såhär att jag var å red, det gör jag varje tisdag. Det är dock inte så omtalat och inte så många som vet det. Men iallafall så hoppade vi den gången och jag kom i obalans efter ett hinder. Jag hamnade på hästens hals och sen flög ner i väggen, från en så ganska stor häst. Fick hoven i huvudet och såg väldigt suddigt efter. Kunde inte se hur många fingrar min kompis höll upp. Sen fick jag sjukt ont i huvudet och vi fick åka direkt in till sjukhuset.

Väl där blev det en lång väntan och så fick jag röntgas. Jag hade en hjärnskakning men om jag skulle haft en blödning hade jag antagligen fått opereras. Men röntgen visade ingenting i huvudet, dock hade kota 6 i nacken fått sig en smäll. Det är även där flera nerver sitter. Om jag hade hamnat lite annorlunda, om jag hade smällt i nacken på något lite annat sätt så kunde jag blivit förlamad. Just därför hade jag änglavakt.


run forest, RUN

ska SPRINGA till bussen nu men innan det, en liten sneakpeak om hur jag ser ut idag haha. YES. usch usch
 



haha orkar inte, min webcam är lika kass som jag


21.31


~ sleepy ~

Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova, yes klockan är 20.59 jag vet. Gillar dock att somna tidigt, somnar ALLTID innan halv elva varje vardag, fyyy va härligt.





VILL VARA BLOND

LÄS!

Tycker att ni ska kika in på sköningen Vandas blogg! mycket värt





www.vjohnsson.blogg.se
www.vjohnsson.blogg.se
www.vjohnsson.blogg.se

Maldiverna

Här är två foton på min familj från Maldiverna förra året! Nu är min bror i Santa Barbara med sin flickvän och min syster bor i Åre, är lämnad kvar hos mamma och pappa. Men för tillfället gör det ingenting, tycker det är ganska mysigt, dom passar upp mig bra. Sen sover ju pojkvännen här några dagar i veckan så då blir det ju inte så ensamt!




Vi var där under julen och våran gran fick vara en liten palm på stranden. Hur mysigt som helst!


22/04/12

Älsklingens födelsedag! Han sov hos mig inatt då det var segt för honom att åka hela vägen hem till Sävedalen inatt alldeles själv. Så han vaknade bredvid mig på sin födelsedag, så jag fick försöka göra det bästa utav det! Han fick iallafall ett par mjukisbyxor från Hollister och en T-shirt från Hilfiger och det passa!



Älskar dig!

~ yesterday, a great day~

Tjo brorsor, dålig uppdatering jo jag vet! Igår var det fullt upp, var med Elin från morgon till kväll! Började med en tur till stan för att leta efter present till Elsa, Bella och Malou. Det var mysigt, fikade på Damatteo om det nu stavas så. På kvällen drog vi till Elsa där det va hejdunder kul! SKÖÖÖNT HÄNG






yee



Lite onödigt inlägg kanske, men varför inte.
Det här är några av de hudprodukter jag använder, sjukt mycket. Min hud har blivit riktigt kass efter att jag började käka p-piller. Har testat allt möjligt för att få det bättre men allt har vart ganska omöjligt!
Men häromdagen köpte mamma ett nytt sett från PeterThomasRoth, det verkar jätte bra och har redan börjat verka! Har ni frågor om något eller kanske tips så är det bara att skriva!

~ kvällens enastående planer... ~

är just nu inga! Kommer antagligen bli degkväll med tjejerna eftersom att det är kasst väder och alla är lite sega. Men underbart är väl det!





Softa bilder från Italien

Gaderoben

Juste, skulle ju slänga in bilderna på min nystädade gaderob också! Here it comeeees.







Favvoplagget just nu! En långklänning från Oneteaspoon som jag inhandlade någongång i julas! Inte fått så mycket användning av den dock men hoppas på mer nu när det blir lita varmare.

Nu var det vitt och fräscht igen

Blev rastlös och började städa mitt rum, röjde ut gaderoben och slängde massa gamla saker, dammade och damsög.
Nu är det mitt gamla, mysiga, vita rum igen!





Här är min lilla hörna, ganska oanvändbar det är inte så ofta jag sitter där liksom. MEN sjukt bra att lägga kläder på. På väggen har jag goa kort på mina vänner, dock blev den aldrig klar för det fattas massa kort men har inte orkat sätta upp mer.




Min byr som jag slipat och målat själv. Köpt på second hand, vilket fynd!
Överst i hyllan: 2 gamla böcker som jag hittade på vinden
Mellan: ett smyckeskrin
Nästa hylla: Två "Vaser"
Längst ner: ett smycketräd



Skrivbordet är också köpt på secondhand, slipat och målat själv.
Hyllorna från MIO, var egentligen en bricka men skar den i mitten och gjorde hyllor av det!

ÄLSKAR INREDNING


~ lazyy morning ~

Stannade hemma ifrån skolan idag igen, kändes bättre att vara helt frisk och utvilad än att pressa sig till skolan!



Detta är då dagens outfit, haha super härligt. T-shirt och mjukisar från HOLLISTER som jag shoppade när jag var i Stockholm.



Köpte även denna, sjukaste-goaste-underbaraste parfymen/bodysplashen någonsin


2012/04/20









Dagens inspo, kikade runt lite på weheartit.com och fastande för mintgrönt! Snyggt!

~ can't sleep ~

yes, ligger i sängen och kan inte sova å plötsligt blev jag väldigt bloggsugen. Får ju försöka hålla upp detta nu!
Dagen har bestått av.. yes, jag har legat i sängen hela dagen. Har rört mig endast till köket någon gång för att göra en kopp te då det är det enda min mage tillåter mig att äta haha, min mage är inte riktigt på min sida!




Stockholm var nice, dock spenderades mycket av min tid på hotellet för jag mådde inte bra! Hade myspys med Stina en dag då hon valde att stanna inne med mig!



Meeen dessa tjejerna lyste upp och den tiden vi hade tillsammans var riktig härlig! En del schopping men framför allt långa fikan. GILLAR ER TJEJER


en dag i Köpenhamn, nu vidare till Stockholm

Just nu är jag en mi casa och softar. Är allmänt trött och seg men det är härlig så ska inte klaga. Har packat lite smått för Stockholm med klassen imorgon, lär bli en hel del promenader runt om i storstaden så det ser jag fram emot. Igår var det Köpenhamn med Cornelis, riktigt mysigt!






~ det var tydligen änglavakt ~

Jag borde vara glad och lättad. Det som hände kunde gått så illa. Jag får höra samma ord om och om igen:
- Du hade tur, du kunde blivit förlamad.
Mamma tror att jag hade änglavakt och hon berättar för mig gång på gång om hur illa det kunde gått och om hur glad jag borde vara. Men det är svårt.



Det är svårt för det ända jag känner är trötthet och svaghet. Jag är inte det minsta taggad för att gå ut, jag känner mig tillbakadragen och jag är inte mig själv. Jag känner mig ensam men ändå är jag omringad av världens finaste vänner och en enastående pojkvänn. 
Jag hoppas och tror att detta endast är tillfälligt, att jag snart går tillbaka till mitt riktiga jag. För mitt riktiga jag är jag alldeles för långt ifrån nu.  





glömde..

Juste ska också nämna att denna bloggen är egentligen för mitt nästa år, då jag ska till USA. Måste komma in i bloggandet lite och testa. Kommer nog inte blogga så mycket.









Jag ska till Galva som ligger i Illinois, nära Mishigan. Kan inte vänta, vill åka typ just nu i denna sekund

13/04/2012

Precis hemkommen från frissan, mitt hår blev ALLT annat från blondt. Men eftersom att det var rött så har den blonda färgen väldigt svårt att bita i håret. Fick bli lite ljusbrunt så får jag gå tillbaka snart igen.




Här är en bild på Golda och mig, vill verkligen tillbaka till Spanien. Allt var så mycket enklare å bara så underbart. Denna kvällen lär innehålla massor av softande i soffan, kanske träffa Ida å tjejerna.

HÄR ÄR DE TROGNA

Vill tacka Elin så hemskt mkt för bloggen. Man bugar å bockar.
Vill tacka Sarah för att du lämna tillbaka min flytväst idag, den har vart saknad!
Vill tacka Emma för en go timma tillsammans med daj, du är saknad bryyden

hola chicas

Första inlägget här, har just nu tre stadiga läsare. Elin, Emma och Sarah, tack brudar det värmer!
Bild från i somras med Bella, ska bli blond imorgon förresten. Känns läge nu för nu är mitt hår som en eld, aska i botten, lite mörkrött sen och tillslut ljusare rött.
älskar mina brudar.
Detta får vara allt för idag, mer imorgon:))

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0