du gjorde det igen

Längesen nu, men har verkligen inte haft tid. Här kommer lite bilder om vad jag har gjort det senaste



Varit på EF möte med Elin och Elsa. Det är inte långt kvar nu och man påminns av det mer och mer. sjukt.



Haft goa dagar med tjejerna på havet. Önskar att värmen höll i sig lite mer.



Varit med de bästa, ni är för bra.



Haft underbara stunder med pojkvännen. Var bland annat på hans land och myste.


live, laugh, love

Är just nu hos Stina med henne och Ida. Ikväll blir det festligheter hos Amanda med massa Hulebäckare. Taggad!
Långhelgen har börjat riktigt bra och kommer fortsätta lika bra. Dock synd att maaa boy inte är hemma för han ska till någon innebandycup i Falun. yepyep!
HA det bäst

Måndag, ny vecka

Står i korsvägen och väntar på bussen. Haha bussarna har verkligen inte vart med mig idag, en buss körde förbi mig mitt framför ögonen och sen var det en kvart till nästa.

Jaja, dagen blir go. Ska träffa Cornelis direkt efter skolan, sen träna dubbelpass - sats energy och body pump med Olivia! Efter det hänger jag å Cornelis hos mig :)


Godnatt godbitar, godsömn

Jösses. Matte hela helgen. Nu är min hjärna bränd och alla x och y ligger fastklistrade i den. Men iallafall givande helg, och väldigt lugn dessutom. Får kompensera upp detta till helgen, fy va gött


Godmorgon

Drar mig till skolan nu!
Dagens: jeans-levis/linne-oneteaspoon/väst-oneteaspoon


You make it real to me

Skrev ett as långt inlägg som försvann..

Iallafall nu sitter jag med en go kopp te framför mig efter en låång promenad med bästis, Elin! Gick i 2 timmar vilket blev 12 kilometer, riktigt gött. På vägen hälsade vi på Elsa och vi snackade med henne en stund, blir antagligen en trip till Stockholm i sommar för oss tre!

Helgen har varit allmänt soft, fredags var jag med tjejerna. Bakade scones å snackade, sen vid nio drog jag in till stan för Cornelis hade fixat en överraskning till mig. Vi åt mat på Vino pasta Due å det var riktigt underbart. Å vilken man jag har hittat, han är verkligen den bästa! Efter det sov jag hos honom å lördagen spenderades med han på dagen och tjejerna på kvällen. Tänkte ya en soft kväll på altanen i solen men de blev kallt efter tre minuter så vi satte på en film istället!

Idag har jag pluggat och så. Är så lycklig just nu!


tog tag i det

gjorde precis det som är något av min största fasa, något som jag aldrig trodde att jag skulle göra.. Jag anmälde mig till en intensivkurs i matte inför nationella xD kursen är en hel helg, vilket suger men jag, min lärare och mina föräldrar kom fram till att det var bra för mig om jag inte skulle få F i nationella. Måste rycke upp mig, såhär mycket har jag aldrig sugit i skolan.


workout

ye mates. Idag har jag vart i skolan en sväng, skriftligt NP i spanska bland annat. Efter det blev det gym, först springning med intervaller och sen visade Cornelis några bröstövningar. Började seriöst och bra men slutade med att vi latcha runt å klagade på småsaker för att man inte kunde göra övningarna, eller haha det var väl endast jag som gjorde så. JAJA, efter det: plugg och sen till hamnen för att hänga med tjejerna, myspys.
Påvägen hem hälsade jag på David en stund, bästis som jag inte träffat på ett tag men det är alltid lika kul å träffa honom! Våran relation är typ brottas å sloss haha.

NU går det inte att lägga upp bilder. får lägga upp en bild sen!

det kommer antingen att bära eller brista

Tanken slog mig idag, den kom helt plötsligt, att det endast är 3 månader tills jag åker. Tills jag ger mig av på mitt livs äventyr som har varit min dröm i fleraflera år. Jag ser så fram emot detta, till att uppleva High School, till att träffa min familj som verkar helt u-n-d-e-r-b-a-r och till att bara ha känslan att jag fixar detta, no matter what.

Efter att jag har tänkt de där underbara tankarna om hur bra det ska bli och vilken upplevelse jag ska vara med om, så börjar mina tankar gå åt ett annat håll. Vad kommer hända med alla relationer som jag igenom åren har byggt upp? klart, jag är endast borta i ett år om ens det, men jag kan inte undvika tanken. Hur kommer det vara mellan mig och alla mina fina vänner, vad kommer stärkas och vad kommer brytas ner? Hur svårt kommer det vara att se alla bilder på Facebook och inse att jag själv inte är med? Kommer jag ens kunna gå in med tanken om att kunna hitta så underbara och speciella vänner där som jag har här hemma?

Jag har bestämt mig för att gå all in. Stänga av alla känslor som heter hemlängtan, avundsjuka och saknad. KLART jag kommer sakna, ingen tvivel, men jag ska försöka att inte lägga sån kraft på det. Bara att inse, okej jag saknar dom men vad ska jag göra åt det? Jag ska leva i nuet och lägga över saknaden till längtan.

Jag tror och jag hoppas på att de vänskaper som redan nu är stark kommer växa sig ännu starkare och jag kommer inse vilka som är värda att lägga ner tid på!

I'm out


Första Maj

Dagen har spenderats med Cornelis. Vaknade upp tillsammans, drog till klipporna i det fina vädret. Det var verkligen underbart! Vi hejade på brudarna en stund som också var där, efter det drog vi till pappas kontor, gjorde iordning båten och jag jobbade. Nu har jag pluggat en stund!


Bilder från helgen!

Första bilden från Donsö och de andra från Valborg!


2012/05/01

Nu tar jag en paus ifrån pluggandet å bloggar lite, fy va kass jag vart denna helgen men har verkligen inte haft tid. Kvällen och natten på Donsö var väldigt nice, vi tjejer grilla på kvällen och senare drog vi ut med mopparna en sväng. Vi åkte hem ganska tidigt där ifrån, då fick jag pluggat någon timme och sen bar det av till gymmet med cornelis. Sprang 5 kilometer sen körde han ett litet mördar pass med mig. Vi tränade rygg och idag har jag ganska mycket träningsverk! Kvällen spenderades hos Hedvig med skönt folk, det slutade med ägg och mjöl krig haha.

Frukost som jag, Elsa, Bella och Elin gjorde! Mer bilder från helgen kommer snart!




RSS 2.0