Saturday night

Heyhey, Idag har vart en annan härlig dag i lilla Galva någonstans i Amerika. Började med en ridtur med Cameron och Papa Dan ute på fältet. Den känslan är nog svår att slå, ärligt så skulle även en hästhatare ÄLSKAT det jag får vara med om. Efter ridningen sa Mama Deb till oss kids att vi hade varsit rum att städa, och jo jag valde då köket och trodde att det skulle vara det enklaste. Men inte var det att ställa undan lite porslin, utan det menades att skura hela golvet på mina bara knän. Hahah herregud, det tog mig säkert två timmar och det är helt sinnes va mycket jag svettades. Sen tänker man ändå, såå mycket denna familjen har gjort för mig så kan väl inte två timmar av skura deras golv skada? Så tacksam för allt. 

Efter min städningslördag hämtade Mackenzie upp mig och vi gick ut på bio med Alex och Megan. Vi såg Scary Movie 5, (som inte kommer komma ut i sverige på ett bra tag? you suuuckas lol) Iallafall så är ju dom filmerna bara sjuka, jag skratta så jag grät men ändå var det så man satt där hörde "what a fuck" från typ alla i publiken haha. Sjukaste filmerna. 
 
Imorgon blir det häng med min favorit amerikan- Hayden. Detta är helt sinnes. 
Helt sinnes vad jag saknar er mina fina diamanter. Tro inte att jag glömt er. Jag tänker på er varje dag och ser fram emot en helt galen sommar. Tack gode gud att ni finns. 

11-03-13

Heeeej, fick ju positiv respons här av mitt bloggande så kan väl lika gärna fortsätta nu när jag har lite tid över. Uhm idag hade vi skola som vanligt, samma lektioner som alla andra dagar, meeen fick åka till Mr. Doktor vid 11 tiden. Första "allvarliga" sjukdomen jag haft här borta så jag ska verkligen inte klaga. Kunde vart mycket värre. Iallafall det är lite regnigt ute idag och jag hoppas på lite värme snart, det var riktigt varmt i helgen men sen kom det en storm. Jag vaknade upp igår av hur mycket blixtrar och åska som helst, det var helt sjukt. 

jaja, nu är det deg på g, hayden kommer över och vi kommer kolla film med alla kidsen. 8 personer kommer det vara hemma ikväll och det är bara när ENDAST EN gäst är över hah. 

Jag och Lindsey på kryssningen, fett gott minne


Detta är jag och några utbytesstudenter när vi var på en trip till Chicago över en helg. Just då var det St.Patricks day, vilket är en irländsk tradition. Det var fett mycket folk och alla klädde sig i grönt. 

Jag och Megan på pjäsen, det var faktiskt väldigt kul hela tiden o det kändes lite som 21 Jump Street 

idag igen xd

heeeey, sjukaste bloggaren är jag nu, 3 inlägg på 2 dagar. WOW. Det är mer än ett inlägg på 3 månader heh. 
idag är vi hemma från skoan igen som vi var igår, var fett sjuk igår vilket gjorde att mitt immunförsvar gick till botten så nu har väl varje liten elak sjukdom som finns där ute drabbats mig. Kulkul! 
Jaja, det ljusa i det hela blir att det blir ju fortare helg utav att vara hemma än att va i skola, antar jag. 

Vad mer ska jag förgylla eran dag med.. KAnske att jag förlängde mitt år i USA och kommer nu hem den 26 juni istället för den 13 Juni. Många skäl till detta men två av dem är att jag trivs väldigt bra här borta OCH att mina närmaste och käraste ska åka på en skoltrip till Europa den 3 Juni, vilket skulle innebära att de inte hade kommit hem innan jag hade behövt lämna. Och det hade vart fett segt att säga hejdå till dom innan de åkte.
M
Beach Elin vid poolen. Rå snygg 

Uteprofilen på restaurang. Tat lugnt ikv xd
och jag. Kavaj från Prada, Linne från Gucci och nagellack från Burberry. SKOJA. HM alltihopa 

skön

ÅÅÅ här har vi benkbenk, As skön svensk kille född 95. Han älskar att bulka o bli större och större. 
HAns dröm i livet är att bli livräddare på någon saftig strand i LA, då han kan flasha sina abs och rumpmuskler. 
Yeepps, det var ord väl utvalda hahhaa

 
 

:/

Har fått lite hårda ord attackerat mot mig nu de senaste dagarna om min blogg uppdatering :/ (Anna o Carro typ)
Jag kände väl att det kanske fanns någon sanning i det så får väl ta å skriva lite om mitt främmande liv här borta. Mycket har hänt, mycket nya människor i mitt liv och häng med gamla vänner med. 


Springbreak 2013 var hur lyckat som helst. Det spenderades med de här fina brudarna, och det var helt sjuk känsla att träffa dom alla efter 8 månader i självaste Californien! Himla härligt iallafall, det blev dagar i Hollywood - walk of fame, Santa Monica, Universal Studios, och goa dagar vid poolen med Elin när de andra tre parta i Las Vegas! 


Jag och Elin på stranden i Santa Monica! 


Här var vi nog ute och gick tror jag allt. 
Det här var innan springbreak då vi hade uppvisning för pjäsen Alice i Underlandet, bilderna e inte i ordning hehe. Dessa två krabater är iallafall mina två närmaste kompisar här, Rachel och Jonelle. Bestisar som jag kommer sakna fett mycket när jag åker hem. 

Detta är också en sköning, Max heter han. Detta var också för pjäsen. 
Och detta är nog den skönaste av dom skönaste. Kärleeeek 
 

RSS 2.0