Frukost time

Sitter nu på köksön och äter frukost efter att ha skypeat med Carro, hon gjorde lite min dag. Så jag har en känsla av att dagen kommer bli helgrym. Till frukost idag blev det en äppledonut, äpplebitar och äpplecider. Yes, jag var på "Tanners" igår, där man kan köpa massa saker som innehåller äpplen. Det var ett sjukt mysigt ställe så jag köpte hem lite saker till familjen. De blev väldans glada, för de donutsen är huuur goa som helst. Jag hatar donuts annars, har alltid vart min största skräck men detta var min första donut i Amerika och jag måste erkänna att det var gott. Efter detta inlägget ska jag ta en promenad, älskar att gå runt med mina hörlurar i och musik på högsta volym i detta området. Det är min söndagsaktivitet hehe. När jag har promenerat klart så ska jag nog ta en ridtur, längesen nu! Vid tre idag hämtar min kontaktperson Nicole upp mig för vi ska åka träffas massa utbytesstudenter. Jag tror det är jag och 12 andra. Vi ska äta på restaurang och sen ska vi antagligen shoppa, är så taggad. Måste köpa varmare skor, så antagligen uggs! visar bilder när jag kommer hem! Dagen kommer bli toppen och imorgon taggar vi skola igen.. eller? heh

long time no see

Har verkligen inte haft någon tid för att blogga denna veckan, det har vart sena kvällar efter volleyball matcher och träningar. Plus häng med familjen och vänner, det har vart en bra vecka! 
Måste berätta om i onsdags, vi hade volleyball match och som ni kanske vet (jag hade ingen aning innan) så spelar man en match som är uppdelad i två matcher/halvlekar eller vad du vill kalla det. Om ett lag vinner båda så är matchen över men om lagen vinner en var så spelar man en tredje match. Vårat lag vann iallafall första och förlora andra, men allt var väldigt jämt. Så under tredje match så sa våran tränare att om inte ni vinner denna matchen så kommer vi åka tillbaka till skolan och träna. Så sagt som gjort, (vet inte om jag fick det ordspråket rätt där)) men vi förlora och matchen var över vid halv nio. Eftersom att matchen var en timma bort, i en annan skola så sätter vi oss på bussen igen och åker till skolan. Vi halv tio igen är vi i skolan och börjar med volleyball träning. Ska lämna det där, så ni kan fundera över slutet själva.. kan bara säga att våran tränare var pissed off!

Igår var det fotbolls match, amerikansk fotboll då. Det var hemma match så det var mycket folk och go stämning. Jag älskar detta livet mer och mer, folk är så goa när man verkligen snackar med dom och jag märker verkligen skillnad på hur allt är när jag har energi och inte! 

Idag blir det bishop hill, den svenska byn. Där händer det lite saker, vet inte riktigt vad men det kommer vara mycket folk där. Efter det blir det Tanners med Megan och Donel. Det var dit vi försökte åka förra helgen men vi kom helt fel, haha. Kom till ett Egg factory. Hoppas på bättre lycka idag!
 

volleyball match

Idag hade vi ännu en volleyball match, ungefär tjugo minuter bort. Alla samlas utanför skolan och sen åker vi den gula skolbussen tillbaka dit. Idag var alla taggade, vi dansade till uppvärmningen och tjejerna börjar redan snacka om att hälsa på mig till sommaren. Haha, de är sköööna. Imorgon blir det match igen! 

Shopping söndag

Heeyyy, Idag har vi haft en tjejdag med massa shopping! Äntligen, kände att det började bli lite tomt i gaderoben, eller kanske lite enformigt. Jag köpte lite underkläder från Victoria Secret, mjukisbyxor från PINK, två par jeans från american eagle och massa andra saker. Kommer inte ens ihåg. Härlig dag iallafall, imorgon blir det skola och volleyball match. Har tre matcher denna veckan. yey 
Dessa bilder passar inte in alls. Kände bara att de vore tråkigt att inte ha några bilder. 
JUSTE: Christer och Lotta, Vi har äntligen fått våra positioner i basket eftersom att säsongen börjar om någon månad. Ska spela målvakt!!! SÅ GLAD
 

senaste dagarna


Hästen som jag red idag, zötnows:p
 
Lindsey(97an, systern) och Carey en av tvillingbrorsorna cyklandes till Bishophill. Haha jag skratta så mycket, vi var tre retards som cyklade på rangliga cyklar vid sidan av vägen.
 
Igår när jag var sjukt uttråkad bestämde jag mig för att göra om min systers rum... haha bilden talar för sig själv. Hon blev ganska överraskad.
En till hestbild hehe


ojoj, en sne lyddan. Här är iallafall jag med FFA tishan på, watch out an awesome farmer is on the picture

Gjorde ett projekt i bildklassen! Ska ta hem denna och tänka tillbaka på mitt år när jag är i Sverige!! jepp 
 
Volleyball laget i tidningen, goa tjejooor
 

Lördag

Har haft en himla bra dag, där verkligen känslan "meant to be" slog in. Ska berätta varför. Eftersom att jag var hemma hela dagen igår från 12 på dagen tills jag gick och la mig vid 12 igen så bestämde jag mig att idag ska jag iallafall göra något. Så jag vaknade upp vid nio och tog en timmas promenad/jogging. Väldigt härligt att röra på sig, det var ganska blåsigt men jag tog på mig hörlurarna och sjöng konstant i en timma. Älskar sånna stunder. Efter det så gick åt jag frukost och sen bestämde jag mig för att ta en ridtur. Jag red i fälten och det var verkligen underbart. När jag hade ridit klart fick jag känslan att jag måste åka till bageriet i Bishop Hill på något sätt. En kompis från skolan har snackat med mig varje vecka om att jag ska komma dit till helgen, eftersom att bageriet är svenskt och hon jobbar där. Så hon har velat visa mig det och låta mig testa de svenska sakerna det har, men när väl helgen har kommit så har jag aldrig haft tid. Men idag var en dag då jag äntligen hade tid och jag kände på mig att jag verkligen skulle åka. Så jag sa till min värdmamma att jag ville dit, min syster och min bror ville också så vi bestämde oss för att cykla dit. Så vi cyklade ungefär 3 kilometer i rangliga cyklar som bara hade ettans växel, jösses vad mina ben gick fort. Haha att cykla här är inte normalt, folk åker bil, thats it. Väl framme vid cafet blev Kylie (tjejen som jobbar där) hur glad som helst att få se mig. Jag fick testa pepparkakor och svenskt bröd, de hade tyvärr inga svenska köttbullar idag. Hon är verkligen jätte skön tjej, skönt att få snacka med henne lite själv när inte alla andra är med. Efter cafet så fick jag känslan att vi måste besöka Megan som jobbar på restaurangen i samma by. Vi åker dit och hon är påväg att lämna restaurangen för de stängde men hon stannade för att snacka med oss. Så vi snackade ett tag och sen frågade hon vad jag hade för planer för ikväll och eftersom jag inte hade några så bestämde vi oss för att hänga. (meant to be att jag först cykla till bishop hill och sen ville åka till restaurangen xD lol) 
Så när väl kvällen kom så kom hon och Donel, en annan tjej och hämta upp mig. Vi åkte in till Galva town för att hämta upp Reece, en riktigt go kille som går i min skola. Han kallar mig alltid Klydia och jag kallar honom Breece.
Vi fyra skulle åka till ett ställe som heter Tanners, det stället där man bara kan köpa äpple saker. Äpplepaj, äpplecider, äpplegodis osv. Ett ganska känt ställe där mycket folk samlas under helgen. Väl i bilen påväg så började vi snacka om vem som kunde vägen dit, ingen visste så vi sökte upp det på google. Kära Megan sökte dock på fel och efter 1 timma i bilen så hamnade vi istället på en ägg farm. Hahahah
Vi bestämde oss för att åka hem igen, det gjorde inget för vi hade sjukt kul i bilen, de är så sköna!

Och sen den andra saken, nu har jag och kylie som jobbar på cafet bestämt att vi ska hänga nästa helg. Hon rider också så vi kommer antagligen rida och sen bada i hennes hot tub!! (också en sak som var meant to be hehe)


Jag och Breece :))


Jag och Megan, (inte idag, detta var för en vecka sen)
 
 
 
 
 

home from school

Klockan är typ 12 och jag är hemma. Gick hem från skolan innan lunch för jag drabbades av kraftig mensvärk, fick ringa Deb och så fick hon hämta mig. Det gör att jag får skippa volleyball träningen idag, fy va gött. Dom är roliga men eftersom att vi har träningar varje dag så börjar man tröttna lite. Har tre matcher istället nästa vecka så det blir bättre, då är volleyball känslan på topp. Antagligen blir det hemmakväll ikväll med syskonen, kolla film eller så. Ganska gött ändå. 
 

day dream

Godmorgon Sverige och godkväll USA. Tror jag har två läsare i usa Elin och Elsa men ändå hehe. Här i Galva har jag idag suttit på samma onda och jobbiga stol i 4 timmar. Har nämligen pluggat inför ett US history prov imorgon på ALLT vi har lärt oss under terminen, ja men jo det tror lilla läraren att jag ska komma ihåg. Det gör det heller inte lättare när inlärningssättet är historiska filmer om alla krig och uppgörelser som jag förstår ungefär 10% av plus en lärare som pratar så fort så man fattar ungefär första ordet och sen så är det kört. Känner att hur mycket jag än pluggade idag och försökte separera alla krig så kommer jag ändå att faila. Underbar start för helgen hehe. 
PÅtal om helgen så är den ganska oklar, planen var att åka till Chicago där min värdpappas syster bor och hälsa på henne. Hon har massa hästar så vi skulle isåfall rida en hel del, MEN det ska regna till helgen och då är det ju inte kul. Så vi kanske skippar den trippen och åker o shoppar istället, låter ganska bra det med! Om vi stannar hemma så ska jag antagligen på kvällen med några vänner till en stad en bit bort där det var något speciellt som hände, kommer inte riktigt ihåg vad det var.. älskar att alla i ens ålder har bilar och körkort här, man känner sig väldigt fri typ. Jaa vad mer kan jag säga denna torsdagskväll, är ganska uttråkad efter dessa pluggtimmar så är på skrivhumör. Uhm, jag har upptäckt att jag och min värdmamma är väldigt lika. Hon gillar samma mat som jag, lite nyttigare än vad resten av familjen äter.. resten av folket här kanske man ska säga. Hon älskar att segla, eller hon gjorde det jätte mycket när hon var ung som jag. Och vad mer, jo, hon var "pappas flicka" som jag också är. Inte för att jag inte är "mammas tös" men pappa vet vad jag menar när jag använder en speciell röst och säger: du, pappa....... haha..
Japp, klockan är nio och jag ska väl egentligen läsa igenom allt en gång till men det får vänta, eller inte göras alls. Ha det bra allihoppaaaaa, hej
 
 

Filmkväll

just nu sitter jag i soffan med min syster för att kolla en film, minsta systern idag, hon är min film buddy. Förra veckan tittade vi film på min laptop i mitt rum, efter halva så somnade hon i min säng men jag tänkte att det gjorde ju inget. Så efter filmen stängde jag ner min laptop och stängde dörren. Helt plötsligt så vaknar hon och får värsta panik attacken. Hon börjar skrika: I must get out of here, i sömnen. Hon springer mot dörren och springer rakt in i den, full fart med huvudet först hahah. Sen skriker hon ut ännu en gång i sömnen: goood that damn door. Haha skrattar mycket med min syster, hon är go. Imorgon ska vi inte vara i skolan för vi har en sak med FFA (future farmers of america :p) Vi ska tydligen lära massa småbarn från en annan skola hur man odlar, som om jag kan det? haha jaja, gött och slippa skolan iallafall. The future farmer of america will show everyone how to do it!
På denna bilden är det jag och min kompis Emily. Hon är verkligen super go och en som jag kan tänka mig att jag kommer bli väldigt nära. Hon och jag är super lika, gillar samma saker, skrattar åt samma saker, och är likadana!! Hon är även i volleyball laget och hon gör träningarna!
 
 

HEjigen

Skriver min adress senare och det är inte alls för att jag vill att någon ska skicka över flera kilo lösgodis, typ med de godisarna jag äter när vi går till hemköp på rasterna i hulebäck, Lisa, Stina och julia ni fattar nog vilka. Inte alls för att jag vill ha ett litet mysigt brev av någon av vännerna eller familjen, inte alls ett brev från Kenya heller, nejnej... (OLIVIA) Skriver min adress för att jag absolut inte skulle uppskatta ett litet foto av någon fin kompis som jag kan sätta upp på min vägg.. Och inte alls för att jag skulle bli glad om någon skickade över lakrits eller lite ahlgrens bilar... 1808 E 1670th Street GALVA IL 61434 USA

Måndag

Klockan är nu sju och jag har precis gjort klart lite läxa. Har en powerpoint presentation imorgon om vad jag vill bli när jag blir stor.. ska typ börja snacka på svenska och dra igenom allt fort så de inte fattar någonting. Jaja, idag har faktiskt vart en bra dag. Jag har haft hur mycket energi som helst så har faktiskt kunnat vara lite spontan å sånt, skrattat en hel del! På volleyballen hade vi högsta musiken på och alla bara dansade, väldigt oseriös träning trots att vi förlorade 4 av 5 matcher i helgens cup... woops. Ska nana tidigt idag igen så jag har samma energi imorgon, men innan det: SWEDISH MEATBALLS 
 
Volleball laget! NUMBER: 2
 

skypedag

Idag har det vart söndag då, som hemma:P fast nu är det antagligen måndag när folk från sverige läser detta. Iallafall så väckte min värdmamma mig vid tolv idag, tror jag kunde sovit till tre eller något om hon inte väckte mig. Så idag hade syskonen softball match och jag bestämde mig för att stanna hemma, sköönt. Fick skypeat med familj och vänner från sverige idag iallafall. Det var otroligt skönt, känner verkligen när jag snackar med dom hur mycket jag saknar dom. Allt är så sjukt annorlunda här, sättet att umgås och sättet att vara. Gossip mellan tjejerna tar över en hel del och det interna med. Jag saknar att ha vännerna så nära som jag har i sverige, de som man kan vara exakt den man är med och som man kan vara så sjukt nära, bara kunna krama någon liksom. Att komma ny till ett ställe där alla känner varandra och snackar samma språk var svårare än jag trodde, man vet inte hur man ska bete sig och man är väldigt rädd för att bete sig fel. Känns skönt att ha Elsa och Elin på samma sida havet som känner exakt likadant. Kan inte vänta tills att få träffa dom! 
 
saknar denna killen en hel del också.. 




Saknar att cpa som jag kan göra med alla där hemma. Men jag antar att det kommer snart, att jag bara kan vara den jag är snart helt fullt ut. Jag ger det tid och jag ger inte upp!!
 
 
 

busy helg

söndag kväll och jag är helt slut! Denna veckan har vart hektisk men rolig, det har vart parad för oss attendants, volleyball cup och sen homecomingbalen. High school feelingen har vart på topp och det var hart kul att få va med om allt. Igår efter balen var dock det bästa, jag och en hel del vänner åkte över till en kille som heter Davids hus. Det var bäcksvart ute men stjärnklar himmel. De har en stor pool som var säkert trettio grader i så vi alla hoppade i och badade i flera timmar. Det var som på film typ. 
 
 





Hi!

Today i'm writing in english because i'm in school and I only have english keyboard. I'm so happy about yesterday and it even getting better and better. Today's sceduale is busy, but I enjoy it. First we're in school but we're going out early because the school has the olympic games. Every grades compete against eachother in different things, i'm not in it this time so I will take pictures instead. After that we have the parade, there will be all the attendants in it, a band, dancers and other stuff. All the people from Galva will watch it and I can't wait. First time in a parade for me! After that we have volleyball practise.. it sucks. I hate to have practise everyday and how serious they take it haha, i'm not serious at all. After the practise we will go right home for some minutes and then we will be running again. The football game is today and it will be a lot of people there, it is the biggest football game this fall because it is the homecoming game. We attendants (kings and queens) will ride in our cars during half time and wave to the croud. I think we will throw candy til them too.. Excited!
When we get home from the football game it's time for Tp-ing, it  is a thing the kids do here once a year - during the homecoming week. Everyone is out in the middle of the night to throw toiletpaper in peoples trees in their's yards. All of the parents hates it and start to chag the kids around, even the cops will be out and chag us. So everyone tell me to just hide or run, I will be lost in Galva hah.. It will be so fun!
I'm doing new stuffs everyday and I enjoy this experience so much.
See ya!

bildbomb

Det var väldigt roligt detta året för alla tre syskon blev attendant. Så detta är Lindsey (lillsyrra, 97a), Jag och Leann (97a). Så mina värdföräldrar hade alltså 3 döttrar som var drottningar, sjukt kul! 


Efter helgen slutade det upp med 20 klänningar i våran hall! haha ni skulle sett, allt från helt sjukt glittriga till klänningar som knappt är klänningar för det är så lite tyg. Jag var så nöjd med min klänning, jag fick låna den av en jätte go tjej som vi var hos häromdagen! Den passade perfekt.
 
 
 

sneakpeak.

klockan är snart 11 här och jag måste strax sova för en späckad dag imorgon. Kan dock inte låta er vänta att få höra en bit av en av mina bästa kvällar i mitt liv. Som ni vet var jag attendant för sophomore - i Svenska, drottning för min årskurs. Vilket verkligen är så kul, blev hur glad som helst när jag fick veta det eftersom att jag faktiskt röstades fram av skolan! Ikväll hade vi iallafall skitnight, en kväll där elever och föräldrar samlas tillsammans i skolan för att göra olika saker. Kvällen började med att vi attendant kom ut på scenen, vilket var i våran gympasal. Attendant från den lägsta klassen började gå ut och det gick ända upp till Seniors. Bara två från varje årskurs. Samtidigt som man gick till scenen så pratade dom om en, så när jag och Magnus gick mot scenen så jublade alla samtidigt som en lärare sa i mikrofonen att vi var utbytesstunder osv.. Väl när alla var på scenen så ropades hela skolans kung och drottning upp, från den högsta klassen. Det blev Reece och Megan som båda är sjukt goa personer. Efter detta så hade alla årskursen varsin pjäs att visa upp, alla pjäser handlade om att vårat fotbolls lag, "cougars" ska vinna över "Falcons" (ett annat lag) imorgon på matchen. Så uppgiften var att visa det på olika sätt. Mellan varje pjäs så var det cheerleaders ute på scenen och ropa och tjoa, hela publiken var väldigt taggad och man kännde verkligen att alla var i ett lag. Efter hela kvällen så var det en brasa utanför skolan, alla samlades runt den, tog bilder och bara hade det underbart. . Allt som allt var denna kvällen helt fantastiskt, high school feelingen var verkligen på topp och det var så coolt att uppleva. Dessutom att få vara drottning för sin årskurs under ett sånt här event var verkligen obegripligt, allas ögon riktade på en och allas komplimanger efteråt. I LOVE AMERICA.

a great day!

Crazy day kan jag verkligen säga att det var. Alla var galet klädda och ingen var lik någon annan. Alla tyckte det var väldigt rolig ide att ha så många bälten på mig, jag hade 30 styckna på mig och kunde knappt andas eller äta.. Jobbigaste var ju när vi behövde byta om för gympan, attans.. Efter skolan skulle killarna spela volleyball, sjukt kul å se hur kassa de var. Dock kunde många av dom serva bättre än mig så gissar att jag ska vara tyst haha. Härlig dag iallafall med många skratt! 




 
 
 
 
 
 

This week!

Ska försöka berätta lite mer detaljerat om denna veckan. 
Homecoming som jag förstår det var en vecka förr då mycket folk som går på College i andra städer kom hem för att vara med familjer och vänner. Detta firade de då med en bal som kallas homecoming. Det är nog inte så längre att folk kommer hem men de har fortfarande kvar balen. Hela veckan har också blivit en speciell grej med olika händelser. Såhär ser veckan ut i Galva, skolan har sina olika teman och sen är det händelser efteråt:
 
Måndag- Color day, den årskursen man är i, Senior, Junior, Sophomore eller Freshman, bestämmer vilken färg man ska ha på sig. Våran årskurs bar grönt, as häftigt och se alla i olika färger. Vissa gick in för det helt fullt ut och klädde sig bara i sin färg, sjukt kul.
Tisdag- Crazy day, det är väl väldigt mycket som det låter haha. Alla går in för det till 100% och tar på sig det galnaste man kan hitta. Själv ska jag klä hela min kropp i olika bälten (ska ha kläder under så oroa er inte). Jag har ingen aning om vad alla andra ska ta på sig men det återstår att se! På eftermiddagen har vi volleyballmatch, hemma.
Onsdag- Boardgame day, Denna dagen är den jag fattar minst av. Tror att årskursen bestämmer vilket spel man ska vara och sen kan man typ klä sig till en hjärter kung eller ngt i poker. Återstår att se. På eftermiddagen har vi volleballmatch, borta. 
Torsdag - Nerd day, också väldigt mycket som det låter. Man klär sig till nörd, Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. I slutet av skoldagen så har vi något som jag inte vet vad det heter, iallafall så ska tjejerna få testa på att spela fotboll och killarna kommer få spela volleyball. På kvällen sen har vi Pep Rally, det är då vi som blev utvalda som "attendant", typ kung och drottning från varje årskurs ska visas upp. Kungen och drottningen för seniors (de älsdta) ska krönas, eftersom att det har valts ut 3 tjejer och 3 killar och nu har hela skolan fått rösta på vilka de verkligen vill ska vara hela skolans riktiga kung och drottning. Efter det är det skit night och då får man visa upp den sketch som sin årskurs har övat på under veckan.
Fredag - Spirit day, Man klär sig i svart och blått. Och det är ungefär det enda jag har förstått av dagen i skolan, vet heller inte varför just blått eller svart.. Klockan två på dagen börjar paraden, som jag har förstått så kommer den bestå av oss attendants, det är det vi kallar "de utvalda", en kille och en tjej från varje årskurs. Och en orkester. Även fotbollspelare kommer vara i paraden och cheerleaders. Vi attendents kommer åka i häftiga bilar, en bil per par och sitta och vinka! Jag längtar. Senare på kvällen är det en fotbollmatch och då kommer även vi attendant åka runt planen i våra bilar och vinka åt folket. 
Lördag, HOMECOMING DANCE, den stora dagen! Idag är själva balen, alla klär upp sig och man är i små grupper innan för att ta kort tillsammans och äta på någon restaurang. Sen åker vi till balen vid nio och där dansar vi and have a good time. Tror det kommer vara ngn DJ men har ingen aning. Där kommer även vi attendants gå upp på scenen, men det är nog det enda vi gör då. 
 
Denna veckan, som ni förstår kommer bli helt galet roligt! längtar så jag spricker till att få klä upp mig i alla olika klänningar. Det slutade upp med att alla vi systrar i familjen är attendent, så vi har en för Freshman (yngst)  Lindsey, en för Sophomore (mellan) jag, och en för Junior (äldst) Leann. Efter denna helgen då vi alla har lånat och köpt nya klänningar så har det slutat upp med att vi har 20 klänningar hängandes i vardagsrummet. Beileve me, I have the time of my life. 
 
 

Girls day!

Idag har vi haft en riktig tjejdag, inga killar inblandade alls och det var ganska gött faktiskt. Vi började med att våran årskurs hade sketch övning, denna veckan som kommer är "homecoming week" så det är massa saker som händer. Kan berätta om det i nästa inlägg. Efter det åkte jag och Alli, min kompis här, och solade solarium. Jag solade dock inte för jag visste inte om min värdmamma skulle tillåta mig, men sen sa hon att hon är absolut okej med det om min mamma i Sverige är okej med det. Ville bara sola en gång eller två innan balen, men jag hoppade denna gången. Satt och snackade med en tant istället som ägde stället, hon trodde hela tiden att jag var från Schweiz dock å prata om hur fint det var där... 
Efter det hämtade Deb, min värdmamma, upp oss och vi åkte hem för äta och lite så. Efter det åkte jag, Alli, Mackenzie med Deb för att testa klänningar för mig. Alla är väldigt snälla här och vill gärna låna ut sina klänningar, och jag vill inte köpa en ny lång, stor, puffig klänning som jag antagligen bara kommer använda en gång här - på paraden. Ingen av hennes klänningar passade dock för att hon är planka (inga bröst). Så det sket sig, men jag har en annan som är helt underbart fin. Visar en bild senare i veckan. 
Efter det hämtade vi upp mina systrar och åkte till Gilsburg, en stad 30 minuter bort, för fixa våra naglar. Vi gjorde både pedikyr och fejknaglar, kommer inte ihåg vad det kallas i sverige men dom som man filar ner sina egna naglar. Efter det åt vi på en restaurang! Grym dag.
 
 
Leann, Lindsey och Lydia. The three sisters on L getting pedakur.
 
 
 
Alli som blev lite bränd från solningen.. hahah 
 

juste

Juste, vill ju också tacka elin för den fina headern. TACK:p
Följ hennes blogg och läs om hennes år i USA! 
 
www.elinastromusa.blogg.se
www.elinastromusa.blogg.se
www.elinastromusa.blogg.se
 
Läs även Elsas blogg och om hennes år i USA!
 
www.elsalundin.devote.se
www.elsalundin.devote.se
www.elsalundin.devote.se
 

juste

Juste, vill ju också tacka elin för den fina headern. TACK:p
Följ hennes blogg och läs om hennes år i USA! 
 
www.elinastromusa.blogg.se
www.elinastromusa.blogg.se
www.elinastromusa.blogg.se
 
Läs även Elsas blogg och om hennes år i USA!
 
www.elsalundin.devote.se
www.elsalundin.devote.se
www.elsalundin.devote.se
 

andra gången

Även om allt verkar väldigt bra här, eftersom att jag oftast har det så har jag några dipps också. Idag grät jag för andra gången under denna tiden, jag var hungrig och trött så gissar på att alla känslor bara kom upp. Det var iallafall under volleyball träningen, jag kände att hur mycket jag än försökte så kommer hon aldrig se mig som en i laget. Även om jag inte är den som tar det personligt för att sitta på bänken så blir det faktiskt lite tröttsamt att sitta där hela tiden. Iallafall så kunde jag inte sansa mig. När vi kom hem berättade jag detta för min värdmamma, och hon är verkligen en bra mamma.(inte som min mammi hemma dock). Iallafall så snackade vi om det väldigt länge och vi kom på olika lösningar. Iallafall så ska jag få slippa volleyball övningen imorgon och gå med henne för att hitta klänningar till homecoming, det ska bli skönt att slippa volleyball för en dag. ye
 
Detta är en jacka jag ska köpa, det är en "high school jacka" som står för Galva high school. Det är en katt på ryggen eftersom vi är "Galva Wildcats" i varje sport. Sen sätter man på sitt namn på jackan också och små märken man får från de olika sporterna. Den kommer iallafall bli häftig och den kommer verkligen påminna mig om detta året. 
 
 
Jag och syster Lindsey i våran pool häromdagen. Underbar dag! Jag får tänka på sånna här fina dagar när jag har jobbigt i volleyballen
 

hiii it's elin here:P

Hej Lydias goa vänner! Nu har jag bytt lydias header till en sommrigare, vet dock att det snart är höst i sverige(synd för erI) vi båda lever i 30 graders värme. Vill bara slänga in en hälsning till lydia att jag saknar dig men vet att du har det jätte bra och att blir bättre på volleyball för varje dag som går:):) Hahaha. I love u girl  and u are so pretty, som de säger här. Hoppas du käkar mycket fet mat för det gör jag, så kan vi köra biggest loser tillsammans när vi är tillbaka (vi följde ju det hela förra hösten). PUSSS på dig och hoppas ni vinner matchen imorgon!! Heja på om du blir bänkad och kör hårt om inte. 

Ses om ca 8 månader, kisses and hugs.

HI EMMA

Ett inlägg till dig Emma, antagligen sitter du på bussen till skolan just nu. Lycka till vännen, saknar dig massor. Vill också tacka för fina meddelande på whatsup, hoppas det fortsätter. 
 
 

Vanlig dag

Idag har det vart en vanlig dag här i Galva. Skola, sen volleyball och efter det var det faktikst en middag med volleyball laget. Vi har match imorgon så det är typ en taggning för bra spel här, att äta mat dagen innan tillsammans. Gympan idag i skolan var det värsta någonsin, vi var tvungna att springa utomhus några kilometer, vet inte riktigt hur många eftersom att de räknar i Mile här. Okej tänker man, men nej inte alls okej när det är 30 grader ute. Iallafall så var det bara att börja springa. Jag sprang och fick faktiskt den snabbaste tiden i klassen - stolt. Men efter det var jag inte lika stolt, svettades som en gris och man fick inte tid för att dusha efter. Så jag var skabbskabb hela dagen och fick sitta vid fläkten dagen efter. 
 
Detta var igår. Vi var några tjejer som chillade vid vår pool. Underbar dag! 
 

weekend

Helgen har varit lång, kommer knappt ihåg vad jag har gjort. Det har vart "laber day" denna helgen så idag var vi lediga från skolan. Men i fredags iallafall så hade vi ingen volleyball så vi stack direkt till en restaurang som har de bästa kycklingvingarna någonsing, kommer seriöst starta en sådan restaurang i Sverige när jag kommer hem. Efter det åkte vi till fotbollsmatchen och hängde där. I lördags hade jag en efterlängtad sovmorgon, det var det bästa på länge. Sov bara ut och gjorde ingenting tills Mackenzie hämtade upp mig och Leann för att åka till Hogdays. Det är en sak som händer här en gång per år och massa folk från överallt kommer till staden. Fattade dock inte vad det stod för men jag hängde bara på. Efter det skulle vi sova över här, alla tjejerna. Kvällen slutade upp med att Leanns säng gick sönder, två gånger. Så efter många om och men så åkte tjejerna hem. Söndagen var också en sova ut dag, och sen massa läxor. Trodde att skolan här skulle bli superenkel men tydligen inte, hade en stoor inlämning att göra som tog mig 4 timmar. Efter det sov vi över hos Mackenzie. imorgon är det skola igen och jag får börja tagga om till en ny vecka. Veckan kommer bestå av lite matcher och andra saker. får se! Nu hemgjord glass!

Homecoming

Juste, glömde något av det viktigaste! Homecoming är om två veckor, det är den dansen jag berättade om, lite som en bal. Och till det ska kungar och drottninar väljas, ett par från Freshmen(14-15 år), ett par från Sophomore(15-16 år), ett par från Junior (16-17 år) och ett par från Senior (17-18 år). Varje årskurs fick rösta för sin kung och drottning och sedan ropade dom upp dom. Gissa vad?! Jag blev drottningen för min årskurs! 
Det innebär att vara med i några parader under homecoming veckan, jag och "kungen" kommer sitta i en bil med fina kläder och vinka till folk haha. Sen kommer vi även göra något under själva balen. Jag blev vääldigt glad när det blev jag, känns väldigt roligt! "kungen" i vår årskurs är den andra utbytesstudenten Magnus! Så jag Magnus kommer göra massa saker tillsammans den veckan. Han är superskön så det kommer bli väldigt roligt. 
SEE YA
 
 
Tjejerna idag på fotbollsmatchen! 
 
 
Jag och Magnus! 

Finally weekend.

Dagarna rullar på här borta och jag börjar tänka mer och mer på engelska. När jag ska skriva till kompisar från Sverige så blir det ofta att jag tänker vad jag ska skriva på engelska, börjar skriva och sen får sudda ut för att skriva på svenska. Tycker det är så häftigt! En annan sak som hände häromveckan när jag och några kompisar sov över - de sa att jag pratade i sömnen på engelska. Det är ännu häftigare. Känner bara hur lätt det kommer bli på engelska lektionerna i höst jämfört med vad det har vart, har verkligen fått kämpa.
 
Iallafall - Idag är det fredag och det är äntligen helg. Det har vart mycket plugg denna veckan och mycket volleyball matcher. Jag som trodde att detta skulle bli ett slappt år med inga läxor alls. Men jo, tydligen!
Ikväll var det football match igen, det är det varje fredag, så vi stack dit och kollade på den. Väldigt kul men fattar ingenting av reglerna vilket gjorde mig trött. Så jag längtade till sängen mesta av tiden haha. Helt utmattad efter en låång vecka!
 
 
En vanlig dag i Galva. Jag i baksätet, Mackenzie i förarsätet och Leann i sätet bredvid. Idag var även Alli med, en av världens goaste! 

RSS 2.0