13 dagar kvar.

tiden som alltid varit ett halvår eller "det är lååång tid kvar" har gått ner till 13 dagar. Snart står jag på Landvetter med mina resväskor och ska bära mig av på mitt livs äventyr. Jösses. 
Jag drömmer om det, oftare och oftare nu. Inatt drömde jag att jag var på balen och blev baldrottning, jag längtar så jag dör. 
 
Igår iallafall var vi hos Oliver några styckna underbara personer. Chillade och hade allmänt gött häng:)
 
 
 

smögen

tillbringade tre dagar tillsammans med otroliga vänner i smögen. Helt underbart! 
 

23-07-12

tio dagar kvar till tio månader ifrån varandra-
 
 

lyckligare nu

Så trött på att anpassa mig efter alla andra. Jag har alltid varit den som har tänkt på andra före mig själv, så att de ska bli tillfreds, så att de ska bli glada. Nu är det nog med det, nu ska jag leva mitt liv och leva det liv jag vill leva. Tack och hej. 
.
 
Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv.

mitt rum i ditt hjärta

Kom hem från Hönö i Söndags, var där med tjejerna och hade det hur grymt som helst. Åt snabbmat varje dag dock så nu får det räcka på den biten :)
Imorgon blir det smögen med hääärliga människor. Vi sover hos Malou så det blir super. Seee ya 
 

bildbomb


press play, fast forward

Gårkvällen: Träffade Bella och Golda vid 9. Vi var hemma och mös, käkade lite jordgubbar. När klockan blir tolv och vi strax ska sova ser vi att några killar är i Fiskebäckshamnen med båten. Ganska spontant fick vi åka med Gustavs båt med Alex och Erik, as kul haha. Körde runt lite och sen hamna vi hos Gustav som bor i Långedrag, där bada vi och chilla. Sommarnatt. 
 
Idag: Båttur med Elsa och Golda, de är här vilken minut som helst. Senare ikväll blir det afterwork, antagligen? hos olivia haha. Har ju inte ngt jobb dock så får la klippa gräsmattan eller ngt så jag kan medverka.. go dag iallafall! pusshej
 

Segelbåten

Natten spenderades på Stora Lynskär med min fina pojkvän. Helt vindstilla, härligt varmt, gott sällskap och alldeles,alldeles underbart. Sånt här lever man av.
 
 
 
 

Jordgubbar

Var på ett jordgubbsplockar ställe förut med Joel, mamma och pappa. Ganska spontan grej som blev av eftersom att ingen hade något speciellt för sig. Det var stora fält och det fanns hur många jordgubbar som helst. Vi kom hem med 16 kg, namnamnam
 

summernights

Jag har inte varit hemma så mycket det senaste, denna natten blir den första på 5 dygn som jag sover hemma. Om jag gör det vill säga! Nätter har spenderats hos Olivia, någon hos Golda och en i segelbåten med Cornelis. Det är sommarkänsla! 
 
Här var en av kvällarna hos Josefina och efter det sov vi hos Olivia. Underbart
 

tjänabror

 
 
 
 
 
Degar i soffan i väntan på att min kära bror ska komma hem. Först har han varit i LA i ett halvår, sen hemma någon dag eller två för att sedan åka till Kiev på fotbolls EM. När han kom hem därifrån var vi borta i Sardinien och innan vi hann komma hem åkte han till Toscana på bröllop. Yes, så kvällen spenderas med honom! yey! 
 
 
 

RSS 2.0